пʼятницю, 29 жовтня 2021 р.

"Барви золотоі осені"

     Щорічно у КЗ "Молодавський ДНЗ (ясла-садок)" проводиться виставка дитячих поробок із природного матеріалу на осінню тематику.

    Діти та їх батьки з великим задоволенням поринули в атмосферу творчості та фантазії. Роботи вразили оригінальністю задумки, технікою виконання, своєрідністю і неповторністю. Були представлені композиції із овочів та фруктів, яскраві букети, чудернацькі чоловічки, лісова хатинка, різні композиції із осіннього листя. Справжня осіння казка! А природній матеріал, з якого зроблені поробки напрочуд різноманітний – каштани, жолуді, горіхи, гілочки калини, насіння дерев та кущів, овочі та фрукти з городу. І чого тут тільки немає… Справжні осінні дари!

І кожного року вражають фантазія, талант та майстерність виконання робіт! Вироби виготовлені спільно з батьками зближують дітей і батьків. Разом з батьками діти відчувають радість спілування в праці. В процесі створення роботи у дітей формується доброзичливе ставлення до природи, малята долучаються до світу прекрасного, вчаться любити та оберігати природу.

Всі роботи, котрі були представлені на виставці, заслуговують похвали! Тому вкотре, дякуємо всім вихованцям та їхнім батькам за участь у виставці! МОЛОДЦІ! Чекаємо на такі ж чарівні роботи в наступному році!

















Немає коментарів:

Дописати коментар